Wederopstanding of de Ondergang van Nederland? – Column Gilles den Boer

Wederopstanding of de Ondergang van Nederland? – Column Gilles den Boer

Wederopstanding of de Ondergang van Nederland?

In navolg op mijn stukje van vorige week, nog even een kijkje in de nabije toekomst. Zoals ik vorige week al schreef, moet er een addertje onder het gras zitten, als machtswellusteling Rutte zijn poot stijf houdt. Meneer Rutte kennende is er na de val van Rutte IV maar één optie, de gang naar een machtiger RutteV kabinet.

Direct na de uitslag van Statenverkiezingen, afgelopen maart, is er zo goed als zeker spoedberaad geweest om, na de overwinning van de BBB, de ultieme macht van het Rutte regime weer zo snel mogelijk te herstellen. Fase 1 was om tot het laatste moment de beschikbare macht in de 1e kamer te benutten. Daarom werden, voor de installatie van de nieuwe 1e kamer, nog even snel en op het allerlaatste moment de Coronawet en de Pensioenwet door de 1e Kamer gejast.

Nadat dit zonder al te veel gemor was gelukt, ging men over naar fase 2. Omdat het met 23 zetels in de 1e kamer toch wel heel lastig is om het Volk te onderdrukken, moet de BBB deelgenoot worden gemaakt van het wanbeleid. Met andere woorden, de tegenstander moet medestander worden, de ultieme manier om de macht te herpakken en het verzet te breken.

Er was echter één nadeeltje, om dat te realiseren moest eerst het kabinet vallen en wel op een strategisch ideaal moment. En dat moment is nu, vlak voor het zomerreces. Met de uiterste precisie komt het onderwerp ook nog goed uit om in de campagne te gebruiken. Veel beloven en weinig geven, doet het Volk in vreugde leven. Maar om onze legendarische voetballer even te citeren, “elk nadeel heeft zijn voordeel” en dat is, dat men als demissionair regime nog onaantastbaarder is.

En dan, als donderslag bij heldere hemel, kondigde afgelopen maandag 10 juli, Rutte zijn afscheid aan. Maar wat is de realiteit als een machtswellusteling zijn afscheid aankondigt. Een strategische zet om aan te blijven, vluchtgedrag voor het Covid19 wanbeleid, of gewoon echt een afscheid van de politiek? In eerste instantie denk ik dat het een strategische zet is om aan te blijven, want, ondanks dat alle pijlen voor Rutte naar de uitgang wijzen, is hij voor mij pas echt weg uit de politiek als hij op geen enkele kieslijst meer voorkomt. Rutte kan niet zonder macht, dus het zal mij niets verbazen als zijn achterban hem gaat smeken om nog 1 periode aan te blijven. In dat geval wordt hij unaniem door hen herkozen als partijleider en lijsttrekker. Een echte opvolger is er namelijk niet en bij zijn vertrek wordt de VVD gehalveerd. Met andere woorden, meneer Rutte zegt wel dat hij opstapt, maar gaat dit ook daadwerkelijk gebeuren?

Vervolgens kwam gisteren mevrouw Kaag met de mededeling dat zij de politiek verlaat. Allemaal goed nieuws zou je denken, maar blijf alert en laat u niet misleiden, want de volgende slopersploeg staat al te trappelen! Het enige waar men op wacht is de nog grotere sloophamer die het Volk ze met hun stem moet geven.

Maar, of Rutte en Kaag nu opstappen of niet, voor de toekomst van Nederland maakt het eigenlijk niets uit. De macht ligt bij het Volk, dus het wordt nu toch echt tijd om uit uw naïeve, gouden cocon te komen en te beseffen dat het één grote misvatting is, om te denken dat de politiek functioneert in het belang van de burger. In mijn stukje “Volksvertegenwoordiger is een verdienmodel geworden”, heb ik u die illusie al ontnomen. Wat er nu gebeurt, is het zoveelste bewijs dat politiek een spel van eigenbelang en macht is.

Het lijkt een uitzichtloos gebeuren, maar dat is het niet. Wij moeten niet berusten in hetgeen ons wordt aangedaan. In plaats van passief toe te kijken, moeten we voortdurend serieus en actief blijven nadenken over wat wij onze kinderen en kleinkinderen aandoen en in welk Nederland wij hen gaan achterlaten. We moeten van onze goedgelovigheid af, want mooie praatjes van de politieke spelers vullen geen gaatjes. De werkelijke problemen moeten worden aangepakt, en dan heb ik het niet over zogenaamde wereldproblemen als het Klimaat en de Stikstof, maar over het Nederland in chaos. U moet zich bewust zijn van de achterbakse politieke spelletjes en schijnbewegingen die over de rug van het Volk worden bekonkeld en uitgespeeld. Als Volk zijn wij de regie kwijt, in plaats van het systeem te controleren, zijn we de speelbal van het spel geworden. Als een ongeleid projectiel worden we alle kanten opgeschopt en wordt er voortdurend vals gespeeld.

Zij die het door hebben, moeten geen afstand nemen van de politiek, maar de strijd aangaan. Afstand nemen van de politiek is juist in het belang van diezelfde verrotte politiek. Wij, de burgers, moeten onze macht over de Democratie herpakken. Nu is de macht uitgeleverd aan ongekozen lobbyisten, Multinationals en politici die ons geld opstrijken, want onze Volksvertegenwoordigers gaan voor eigen gewin, het zijn geen Volksvertegenwoordigers, maar Volksverraders. Om onze westerse beschaving te redden, moet de massa de komende verkiezingen juist gaan stemmen. Massaal uw stem uitbrengen is cruciaal. Veel mensen hoor ik dan roepen, “Maar waar moet ik dan op stemmen, het is allemaal één pot nat!”

Wat zijn nu de kernzaken die ons land verzieken en naar de rand van de afgrond hebben gebracht? Feitelijk zijn er eigenlijk maar vier zaken die hieraan ten grondslag liggen, te weten; Immigratie en Islamisering, Klimaat, Stikstof en de bodemloze put, de EU. Deze vier zaken tasten de maatschappij tot op het bot aan, terwijl er maar twee van deze vier echte problemen zijn, namelijk; Immigratie en Islamisering en, de ongekozen bron van al het kwaad, de EU. Daar wordt bepaald waar het leeuwendeel van ons belastinggeld aan moet worden uitgegeven en dan heb ik het nog niet eens over de EU als oorlogsmachine. Deze twee problemen schreeuwen om de enige echte oplossingen, namelijk de grenzen dicht en uit de EU stappen. Klimaat en Stikstof zijn gecreëerde “problemen” die een miljardenindustrie in stand houden.

Vervolgens is dan de vraag, hoe gaat onze politiek met deze vier zaken om? Ter linkerzijde worden al deze zaken eindeloos gefinancierd en gestimuleerd en is men blind voor de werkelijke feiten. Men doet niet of nauwelijks aan echte waarheidsvinding om zo een objectief standpunt in te nemen. Alleen voornoemde lobbyisten worden geloofd en elk tegenargument wordt afgedaan als een complottheorie.

Dan hebben we de coalitiepartijen, die zijn van hetzelfde laken en pak, blind voor de realiteit en geselecteerd op een hersenloze visie en moeten vooral uitblinken in het Ja knikken.  Verder hebben we de middenpartijen BBB, Ja21 en Volt. Dat zijn partijen die los staan van de werkelijkheid en daardoor niet volledig (willen) inzien wat er in Nederland gaande is. Bovendien leunen zij nog te veel tegen de EU aan, wat hen niet geloofwaardig maakt. Soms ageren zij wel tegen iets, maar zijn tegelijkertijd ook weer niet overtuigend en doortastend in hun optreden. Het is veel geschreeuw, maar weinig daadkracht.

Tenslotte hebben we de rechterzijde met de PVV en het FVD. De PVV concentreert zich volledig op de Islamisering, wat op zich heel goed is, maar zij onderkennen het WEF- probleem niet, zien de vernietigende rol van de NAVO en het WHO niet, onderschatten de digitale ID en zien niet of nauwelijks dat de controlestaat systematisch wordt ingevoerd. Bovendien gaf Wilders, Rutte bij zijn vertrek nog even een schouderklopje voor de gedane zaken van de afgelopen 13 jaar. Helaas, voor mij een bevestiging, dat ook hij een wolf in schaapskleren is.

Dan hebben we FVD, een partij met een dusdanige onderscheidende rol in de 2 e kamer, dat men die partij verbieden. En, als men een partij wil verbieden, dan gaan bij mij de alarmbellen rinkelen en is het enige wat ik mezelf dan afvraag: waarom wil men dat? En eigenlijk zou u zich dat ook eens moeten afvragen bij uw stemkeuze. Als de politiek een partij wil verbieden, dan gaat men ervan uit dat de burger zelf niet in staat is het mogelijke gevaar voor de Democratie te onderkennen. Een partij verbieden, is de wil opleggen aan het Volk, een soort stemverbod en dat ondermijnt diezelfde Democratie.

Ik kan u zeggen, alleen al om het feit dat politiek Den Haag dit aan de orde stelt, ga ik de Democratie tarten door erop te stemmen. Maar het is ook weer geen proteststem, want ik zie namelijk een partij, die serieus bezig is om als beweging scholen op te zetten en er werk van maakt om de westerse samenleving, met onze Verzorgingsstaat, haar Cultuur en westerse normen en waarden, te resetten. Bovendien zie ik een partij die door het regime en de Mainstreammedia op dezelfde wijze wordt behandeld als destijds Pim Fortuyn met zijn LPF.

Net als bij Fortuyn werken Demonisering, Laster, Leugens en Verdraaiing van de feiten niet en moet daarom dan maar verboden worden. Besef goed, het verbieden van politieke partijen is de rode draad in een dictatuur. De massa die bij Fortuyn destijds opstond, lijkt de moed nu te hebben opgegeven en beseft niet, dat de komende verkiezingen de ommekeer in de politiek kan bewerkstelligen, die we destijds door een moord aan onze neus voorbij hebben zien gaan.

Eenzijdige informatie, verdraaien van de feiten, ja zelfs leugens en een mogelijk verbod, moeten u bewegen niet op het FVD te stemmen. Natuurlijk is geen enkele politieke partij perfect, binnen elke partij gebeuren dingen die niet door de beugel kunnen, dus ook bij het FVD. Alle politici doen wel eens verkeerde uitspraken en binnen elke partij zijn onregelmatigheden, alleen bij het FVD worden deze in de Mainstreammedia met een telescoop uitvergroot c.q. verdraaid weergegeven.

Maar mij gaat het niet om dat soort dingen, mij gaat het om het hogere doel, om de intentie van een partij om Nederland weer van de grond af aan op te bouwen. Want wat Rutte heeft aangericht is Sociaal en maatschappelijk gezien veel ernstiger en ingrijpender dan de situatie van vlak na de 2e WO. Toen lag Nederland fysiek wel in puin, maar was er wel betrokkenheid van de overheid met de burgers, we hadden goede zorg en goed onderwijs en een overheid die het volk na aan het hart lag. Nu zijn het harde managers die zonder elke vorm van logica, alles tot op het bot hebben uitgebeend, waardoor de basisbehoeften, zelfs voor de hardwerkende burger, onbereikbaar zijn geworden.

Kortom, onderschat niet wat er nu gaande is, maar besef vooral dat we op een cruciale splitsing staan. Deze verkiezingen gaan, afhankelijk van onze stem, de geschiedenisboeken in als de Wederopstanding of de Ondergang van Nederland. Beoordeel partijen daarom eens op een objectieve manier en zonder alle vooroordelen en indoctrinatie vanuit de Mainstreammedia. Beoordeel hen op hun politieke standpunten, toekomstvisie en sociale activiteiten. Kort gezegd, in hoeverre hebben zij de intentie om onze westerse samenleving te redden.

Laat de raderen draaien!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.