Actie Minister Slob was ONgehoord! Arnold Karskens en Peter Vlemminx met Flavio Pasquino

‘De actie van Minster Arie Slob was ONgehoord’, zeiden Peter Vlemminx en Arnold Karskens in koor tijdens het interview bij Cafe Weltschmerz.
Ongehoord Nederland is een nieuwkomer in medialand met grote ambities. In oktober 2019 lanceerden ze hun Youtube kanaal met grote ambities. Een plek veroveren in het publieke bestel en daarmee was de lat meteen vrij hoog gelegd. Nog voor 31 december 2019 moesten ze minimaal 50.000 betalende leden werven en dat lukt in een paar weken. De champagne stond al koud maar minister Arie Slob gooide roet in het eten en verplaatste de deadline van 31 dec 2019 met een jaar. Programmamaker Flavio Pasquino praat met initiatiefnemers Arnold Karskens en Peter Vlemminx over dit debacle maar ook over de ambities en valkuilen van de overstap naar een NPO positie. Ongehoord Nederland, ook wel ON in de volksmond heeft nu zijn zinnen gezet op 75.000 betalende leden in 2020 maar…met als doel pas 1 januari 2022 als zender van start te gaan. Daarmee wil het kanaal nog duidelijker maken dat er een doelgroep is, die echt een anders geluid wil horen op de publieke omroep. Toen Pasquino de initiatiefnemers vroeg welk programma ze zouden willen maken als geld geen probleem was, waren ze eenduidig. “ Wij willen geen dure tv maken maar midden in de samenleving blijven staan. Documentaires en reportages over misstanden of over het leven van de gewone man passen meer bij ons”, aldus Vlemminx.
SUBSCRIBE OP ONS YOUTUBE CHANNEL!
https://www.cafeweltschmerz.com

Laatst gepubliceerd


#ongehoord
#arieslob
#arnoldkarskens
Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Onze gesprekken kunnen politiek, of maatschappelijk incorrecte inhoud bevatten en onbedoeld angst, onzekerheid of woede oproepen. Wij beroepen ons op de bij wet geregelde journalistieke vrijheid als fundament voor een pluriforme samenleving en hygiënische democratische processen.
Je kan je aanmelden op ons account!
https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.