Clinton en Trump hebben beiden een hoog negatieve populariteit; Ton Lankreijer met Max Westerman

“Beide kandidaten hebben een uitzonderlijk hoog, negatieve populariteit”

fotoslider_in_een_daf_door_de_nederlandse_bible_belt_wnw_115-1024x768

Max Westerman, sinds kort wonend in Rio de Janeiro, was gedurende 14 jaar America correspondent voor RTL. Met oud RTL collega Ton Lankreijer kijkt hij naar de oplaaiende verkiezingsstrijd tussen Hillary Clinton en Donald Trump, de verkiezingsgeschiedenis en het journalistieke handwerk.
Wat is de houding van de Nederlandse media bij deze verkiezingsstrijd en is er bij de media een voorkeur te vinden voor een kandidaat? Westerman ziet een redelijk pluriform en evenwichtig verslag over beide kandidaten. “Beide kandidaten hebben een uitzonderlijk hoog, negatieve populariteit”. Verder gaat het gesprek over: de politieke samenwerking tussen de Clintons, de enorme verkiezingsfraude van George Bush in Florida (zwarte kiezers werden beroofd van hun stemrecht), het stemadvies van Obama tegen Trump (ongeschikt), de uitspraken van Van Wolferen over de beïnvloeding van de media door de Amerikaanse overheid en uitgebreid over het journalistieke handwerk in Amerika.

Doneer Café Weltschmerz, we hebben uw hulp echt nodig! NL23 TRIO 0390 4379 13


Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.