De afbraak van de natie; Sid Lukkassen en Jan Gajentaan

De natie als de culturele samenhang van Nederland staat enorm onder druk. Zowel door de massamigratie als door het afbraakbeleid van de EU dat er op gericht is om een EU-staat te realiseren.
 

Jan Gajentaan is werkzaam als zelfstandig Human Resources consultant en schrijft met veel passie columns o.a. voor De Dagelijkse Standaard. Hij beschouwt zichzelf als een eurokritische liberaal, die open-minded verschillende politieke ontwikkelingen en bewegingen analyseert.
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. Doneren kan ook via crypto-currencies; www.cafeweltschmerz.nl/doneer/

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.