Het misbruik van macht voor persoonlijk gewin; Victor van Wulfen en Anne Scheltema Beduin

Misbruik van macht voor persoonlijk gewin is niet alleen gericht op de persoon, maar ook de personen die daar verder als familie, partij of groep baat bij hebben.

Transparency International Nederland (T.I.N.) is een organisatie die strijd tegen corruptie. T.I.N. is internationaal vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Iedere landen chapter bepaald zelf wat er in haar eigen land nodig is en dat verschilt van land tot land. Generiek gaan alle afdelingen de strijd tegen corruptie aan, door campagne te voeren over de verschijningsvormen en hoe die aangepakt kunnen worden. Alle middelen worden aangegrepen om corruptie te reduceren, waarbij bewustwording en het aanreiken van oplossingen centraal staan.
Anne Scheltema Beduin is jurist, advocaat en directeur van Transparancy International Nederland.
Victor van Wulfen is oud luchtmacht officier en een defensie klokkenluider.
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.