Wappies als Zondebok! – Column Gilles den Boer

Wappies als Zondebok! – Column Gilles den Boer

De vlag van de Democratie wappert altijd in de wind. Een Democratie is namelijk altijd in beweging. Naast de normale windkracht zijn er ook altijd krachten die de Democratie dreigen te ondermijnen, zoals geld, eigen belang of machtswellust. Die krachten kan de wind stevig doen aantrekken, maar gelukkig zijn er continue tegenkrachten van de zogenaamde Wappies, die de fundamenten van de Democratie nauwlettend bewaken.

Maar nu, alweer bijna drie jaar, raast er een orkaan met ongekende kracht door ons land die de vlag van de Democratie steeds meer aan flarden scheurt. De tegenkrachten zijn niet meer in staat de aanwakkerende orkaan onder controle te krijgen. Want deze keer komt de wind uit een andere hoek en wordt kunstmatig opgewekt. Met zeer zware WEF- windturbines wordt zij steeds heftiger vanuit het hart van de Democratie aangejaagd. De pijlers van de democratie worden hierdoor volledig weggeblazen. Het Volk zit in een totale verstandsverbijstering in hun zogenaamde ‘veilige Cocon van weelde’ met de naïeve gedachte dat het allemaal wel overwaait en de Staten-Generaal, met de grondwet in de hand, is door de ‘Lust naar Macht’ in een diepe hypnose van eigen belang gebracht. Zelfs de (Sociale) Instituties van de rechtstaat, zoals Universiteiten, De Wetenschap, Vakbonden en Werkgeversorganisaties, spreken de taal van de macht. Maar ook Rechters spreken recht wat krom is, de Politie is de wapenstok van de overheid en de Mainstreammedia is de drang naar objectieve waarheidsvinding volledig kwijt. Met andere woorden, Nederland is volledig los van God. Alle elementen die het democratisch proces in leven moeten houden, zijn onder hypnose of hersendood. De leider hoeft maar met de vingers te knippen of al het gepeupel volgt lijdzaam. Alleen de Wappies blijven hun uiterste best doen om de elementen van de Democratie te reanimeren.

Zo gaat de zittende macht door met het systematisch uithollen van de Democratie. En zij gaan voortvarend te werk, het momentum is aan hun zijde en zij weten die vooralsnog goed vast te houden. In de hoogste versnelling vernietigen zij de vlag van de Democratie op “Democratische” wijze. De vlag van de Dictatuur ontpopt zich meer en meer als het symbool van Nederland, de EU en de Wereld.

Maar toch zijn zij nog niet gerust, de stem van het Volk kan op 15 maart a.s. toch nog zand in de op volle kracht draaiende WEF- windturbines gooien. Daarom is er een nieuw offensief ingezet om het Volk, niet alleen te misleiden, maar vooral verder te splijten. Met haar uitspraken dat rechts-extremisten en complotdenkers (lees Wappies) de Democratie bedreigen, wordt de massa door Mw. Kaag opgeroepen om deze groep definitief de mond te snoeren. Eigenlijk is het aanzetten tot haat, maar dat even terzijde.

Het weglopen in de tweede kamer, het verbieden van Democratisch gekozen Politieke partijen, de propaganda bij de Staatsomroep, het censureren van Social media, het uitroeien van de vrije meningsuiting etc., werkt blijkbaar onvoldoende of gaat niet in het gewenste tempo.

Terwijl de Sire- campagne tegen de Polarisatie nog in volle gang is, waarin de overheid overigens volledig buiten schot blijft, gaat mw. Kaag gewoon door met het aanwakkeren van de tweedeling. De Wappies moeten uit de samenleving worden verbannen. Daarom krijgen zij van mevrouw Kaag de schuld van alles wat de Democratie bedreigt. Met deze uitspraken zijn de Wappies officieel door haar verheven tot ZONDEBOK. Zij hanteert hiermee de welbekende “van der Lubbe” tactiek die in februari 1933, in het toen nog democratische Duitsland, door de NSDAP werd gebruikt om de verkiezingen te winnen. Met deze actie roeide de Nazi’s de Duitse Communisten zo goed als uit en wonnen zij de verkiezingen. Na die winst ging de Zondebok naadloos over naar de Joden en wist men de macht over het Duitse Volk te vergroten en te continueren. Door het bespelen van de massa, werd ook toen de Democratie op “Democratische” wijze om zeep geholpen. Het aanwijzen van een Zondebok geeft de massa een excuus voor hun gedrag en plaveit daarmee de weg naar de Dictatuur. In combinatie met propaganda, volgzame rechters en censuur werkt het als de Brandweer.

In plaats van een gesprek aan te gaan met het kritische en wakkere deel van het Volk (de Dialoog, ook één van de pilaren van een Democratie), worden de Wappies veroordeeld tot de galg. Met de uitspraken van mw. Kaag zijn zij vogelvrij verklaard en roept zij het Volk op tot het voeren van een heksenjacht op haar tegenstandsters. Waarschijnlijk wordt de groep Wappies in de ogen van de macht te groot en wil zij draagvlak creëren om hen alle rechten in de maatschappij af te nemen.

Dit mogen wij als burgers niet tolereren. Los van onze meningsverschillen moeten wij elkaar als mens respecteren. Wij moeten ons niet laten tweedelen door een overheid. In de jaren dertig in Duitsland heeft dit tot heel veel ellende en heel veel leed geleid. Andersdenkenden zijn een uitdaging voor de Democratie. Meningsverschillen mogen nooit ten koste gaan van de eenheid van een Volk. Politiek heeft altijd een onderliggende agenda die reikt van eigen belang tot Totalitaire macht.

Daarom is het belangrijk dat de gemiddelde Nederlander nu in gaat zien welk kwaad er door de zittende macht over ons heen wordt uitgestrooid.

Want, gevaccineerd of niet, Nederland is de laatste drie jaar onherkenbaar geworden. En niet in ons voordeel, denk maar eens aan wat er die afgelopen drie jaar in Nederland is gebeurd!

Hoe mensen tegen elkaar zijn uitgespeeld,
Hoe families en vrienden zijn gespleten,
Hoe discriminatie werd genormaliseerd,
Hoe het Volk onder druk is gezet om zich te laten vaccineren,
Hoe wij zijn voorgelogen,
Hoe wij zijn overspoeld met valse beloftes,
Hoe wij zijn opgesloten met Lockdowns,
Hoe meneer de Jonge als minister van Volksgezondheid optrad als Senior Verkoper in een Tell sell reclame voor de Farmaceutische industrie,
Hoe het MKB is verwoest,
Hoe onze miljarden euro’s tijdens Corona zijn verkwanseld,
Hoe onze miljarden euro’s, (waarschijnlijk in broekzakken) zijn verdwenen,
Hoe de Farmaceuten woekerwinsten hebben gemaakt over onze ruggen,
etc.etc.

Maar niet alleen tijdens Covid19, want nog steeds verdwijnen onze miljarden euro’s in bodemloze putten, zoals de oorlog in Oekraïne en de opvang van asielzoekers. Tegelijkertijd neemt de armoede onder de Nederlandse burgers explosief toe en zitten we in een gecreëerde energiecrisis, terwijl we de grootste gasbel van Europa in onze Groningse grond hebben zitten met nog zo’n 700 miljard m3 aardgas. Dan vloeien onze miljarden euro’s ook nog in een stroomversnelling weg naar gecreëerde problemen, zoals Klimaat en Stikstof en zijn wij tevens verstrengeld in een miljarden verslindende EU. En, bepalend voor de toekomst van uw kinderen en/of kleinkinderen, loopt de zittende macht aan het lijntje van ongekozen organisaties als het World Health Organization (WHO) en het World Economic Forum (WEF), waar onze koningin, meneer Rutte, vijf van onze ministers en één staatssecretaris vorige maand nog in Davos aanwezig waren om in het geheim geïnstrueerd te worden over hoe zij de macht over het Nederlandse Volk verder gestalte moeten gaan geven.

Wanbeleid en controle over het individu heeft de hoogste prioriteit bij onze machthebbers, en dan heb ik het nog niet eens over al het onheil wat men al in onze samenleving teweeg heeft gebracht.

Maar, het woord is op 15 maart a.s. aan u. Als u een einde wil maken aan dit wanbeleid, grijp dan uw kans en breng uw stem uit bij de Provinciale Statenverkiezingen. Het kan de eerste aanzet zijn tot de wederopstanding van de Democratie. Als wij massaal de juiste keus maken, is de macht terug bij het Volk en zal, zoals het in een Democratie betaamt, de vlag van de Democratie weer met trots in het oorspronkelijke Rood, Wit, Blauw hoog in het vaandel staan.

Laat de raderen draaien!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.