Opinie

Dossiers
  • 36 Artikelen
  • 4 Videos
  • 6 makers

Artikelen

Opinie
05/06/2023

Het imperialisme van de EU! – Gilles den Boer

Stilletjes is het Volk haar vrijheid aan het verliezen, de geschiedenis van de overheersing herhaalt zich, maar de Kolonisatoren hoeven nu geen grondgebied te veroveren. Vanuit hun luie stoel veroveren zij ons brein en vangen met het virtuele net de kern van ons mens zijn.
Opinie
29/05/2023

Waarom moeten we voorzichtig zijn met de agenda achter het transhumanisme?

Het probleem dat zich nu stelt is dat wanneer een te grote groep van mensen de transhumanistische agenda gaan aanvaarden en zelfs verder mee promoten, het op termijn aan anderen zou kunnen worden opgelegd.

Video's

26/10/2023 1 uur en 8m

Zielige zieke schaapjes! – de Tafel van Feshtali S2-01

In deze aflevering spreken we met Sita van Keimpema, de voorvrouw van Farmers Defence Force (FDF) en de derde op de kandidatenlijst van Belang Van Nederland (BVNL). Het onderwerp van ons gesprek was de ziekte blauwtong en de bedreiging die het vormt voor onze veehouderij. Willy is boerin en coördinator voor de waterschappen bij BVNL. Daarna sprak Shohreh met gedragsdeskundige Romy Quint over de stress en angst die voortkomen uit de crisis en de effecten daarvan op de samenleving.
27/10/2021

Tersluikse macht – Karel van Wolferen

Hoofdredacteur van het nieuwsblad Gezond Verstand, Karel van Wolferen, introduceert het nieuwste nummer van Gezond Verstand.
29/10/2021

Buurvrouw – Ad Nuis

"De prijzen stijgen zo snel, buurman. Het gas wordt misschien wel 1.000 euro duurder, volgens het journaal."